IZGUBLJENA KNJIGA ENKIJA PDF

Oni su bili potomci Enkija i Enlila, polubraće koji su postali gorljivi suparnici, pa su i .. (Sitchinove knjige Dvanaesti planet, Stepenište do neba, Izgubljena. .com/ izgubljena-pobeda-generala-markosa-polovna-knjiga . com/arhitektura-popularne-kulture-enkija-bilala-naslov Ogledalo Duse-prva Knjiga Spoznaje. Home · Ogledalo Duse-prva Knjiga Spoznaje Author: oamao 45 downloads Views 11MB Size. Report.

Author: Magis Shaktirisar
Country: Kosovo
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 18 May 2016
Pages: 473
PDF File Size: 7.78 Mb
ePub File Size: 19.53 Mb
ISBN: 707-2-13021-142-2
Downloads: 9710
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akirr

Pojava ovjekovih predaka – majmuna danas se datira u vrijeme prije zapan-jujuih S, obino se radijednostavnostitransliterira kao S, au sumerskam isemitskim jezicimaizgovara se kao ts. Le Plongeon vjeruje da je tako. To knjigw je imenovalo ono to danas uenjaci smatrajuprvom fazom velike sumerske civilizacije.

Marici, praotac Sunane dinastije, rodio je Kashy-apu “onaj koji je prijestolje”, Vede kau da je bio prilino plodan, ali dinastiju jeod njegovo desetero djece nastavila tek Prthivi nebeska majka.

Bilo je povezano s njihovim glavnim bogom, Ozirisom. Indijci ih zovu Arijci – “plemeniti”. izgubljna

Grad i kraljevski dvornadvisivala je stepenasta piramida zvana zigurat: Njegovo je boravite bilo udal-jeno i nalazilo se kod “gornjeg toka dvijurijeka” – Enoija i Eufrata.

Visoki stupanj znanja koje su posjedovali Sumerani moemo procijeniti ne samopo raznolikosti boja i pigmenata koje su upotrebljavali ili postupcima koje sukoristili kao to je emajliranjeve i po izuzetnoj umjetnoj proizvodnji poludragogkamenja, ukljuujui i zamjenu za lapis lazuli. Sve je tu, sve je kao uvijek, samo nema Faruka.

  BATTLEFLEET BAKKA PDF

Kao da se sve zna i bez mene, iako se o meni radi. Danas prilazi daleko i dolazi odsutno.

Zecharia Sitchin – Dvanaesti Planet

Na kraju je ovjek, kojeg su njegovi stvoritelji obdarili bioloki i materijalno, istisn-uo svoje bogove sa Zemlje. Grci su ga spominjali kao Hermopol.

U kuhinji je visila jedna nova i jedna stara, njihova, krpa khjiga je uzela u ruku i bez razloga njome obrisala limenu plohu pored sudopera.

Jer, ako su Nefilistvorili ovjeka na Zemlji, mogue je da su tako samo izvravali beskrajni PlanGospodnji.

Malkowski-Prije-Faraona – Free Download PDF

U koli se poduavalo ne samo jeziku i pisanju ve takoer i istaknutim znanos-tima: Pronaeni su hetitski gradovi, palae, kraljevska bla-ga, grobnice, hramovi, vjerski predmeti, alati, oruja, umjetniki predmeti. Orionovo desno rame je Vremenom su sharmarkijanski sezonski logori prerasli u malena sela. Hinduizam, drevna indijska religija smatre Vede, zbirku izgubljeja, rtvenih for-mula i drugih enoija koje se odnose na bogove, svetim spisima, koji “nisu ljud-skog porijekla”. Kao da se kroz smrdljive oblake u kojima Sarajevo stalno lebdi probila zraka sunca.

Dzevad Karahasan – Sahrijarov Prsten

Profesor Solecki mi je rekao da je pronaeno devet kostura, od kojih je teketiri bilo zaniseno pod stijenom. To je poseb-no vrijedilo u znanstvenoj i tehnikoj terminologiji, te u pitanjima u vezi bogovai neba. Puno mi je srce kad je pogledam, cijeloga me radost obuzme od pogleda na nju.

Iznad svega, namjera “Dvanaestog Planeta” je da ue u trag znaajnim dogaaji-ma koji su doveli do stvaranja ovjeka, i naprednih metoda pomou kojih enkkija to bilopostignuto, Ova knjiga govori o zamrenom odnosu ovjeka i njegovih gospodara ibaca novo svjetlo na znaenje dogaaja u Rajskom vrtu, kuli babilonskoj, Potopu.

  2007 SCION TC MAINTENANCE SCHEDULE PDF

Sumer nije bio tajnovita, daleka zemlja, ve raniji naziv za junu Mezopotamiju,ba kako je jasno objavljeno u Knjizi Postanka: Tvrdnja Asurbanipal da moe proitati zamrene ploe na umerskom irazumjeti rijei napisane na ploama u danima prije Potopa samo je povealatajnovitost.

Druga zanimljiva pojedinost, vidljiva na Petriejevu pronalasku br.

Danas, kada su se astronauti spustili na Mjesec, asvemirski brodovi bez posade istrauju druge planete, vie nije nemogue povjero-vati da je neka naprednija civilizacija s drugog planeta spustila svoje astronaute naZemlju u nekom trenutku u prolosti.

Arheoloki dokazi; istinske kolske zgrade i pisani dokazi; ploica zavjebanje ukazuju na postojanje formalnog sustava obrazovanja ve poetkomtreeg tisuljea prije Krista. U njimase kae da je njegov puni naslov bio “Kralj Akadski, kralj Kia”; objanjava se daje, prije nego je prisvojio prijestolje, bio savjetnik “vladarima Kia”.

Tamo gdje jestao Erich von Daniken nastavlja ZechariaSitchin. Radi te razlike su smislili obred koji se razlikuje i od onoga za pravog kralja i lnjiga onoga za normalne zamjenike. Ne dolazi, naravno, ovakav moj izbor iz same plemenitosti, iako zaista ima i toga. Priznati trgovci Ura bili su vjerojatno uglavnom Huriti.